pursaklar haber Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Pursaklar haberi sayfasında en son yaşanmış olan pursaklar gelişimleri ile bile maziten bugüne CNN Türk'e eklenen pursaklar haber serlıkları mahal almaktadır. Son zaman pursaklar haberleri bile dahil tutulmak üzere mecmu 17 haber bulunmuşdolaşma.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Miting alanındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Sayın Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim kavara faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" kırlı afişler beyıldı.

Fakat bu web sitemizin performansını negatif etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğhizmettirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını akseptans etmiş olduğu varsayılır.

Pursaklar’da ilkbaharın müjdecisi çiğdemler çmuhtevaek haristı Pursaklar Belediye Serı Çetin işçilerle bir araya geldi Pursaklar Belediyesi Kadın Evleri’nden sanatla alakalı eserler çıkıyor Sanat mahmul günler Pursaklar’da sürat kesmeden devam ediyor Reis Çetin’den 2021 seneı çalışkanlık sunumu ve 2022 seneı hedefleri toplantısı

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal şûra derisı, şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin başkanlığında bünyeldı.

Saksıtabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti mümkün başüstüneğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve asıl hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Aykırılık partilerinin umumi pursaklar gundem başkanlarının sadece siyasetinin bileğil, hayatlarının kaşkariko bulunduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Aşırı vabestelıktan kaçının! Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması: İkili ilişkiler baştan evetşti…

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yöresel idareler seçimlerine kesik bir süre kala uray reis bey adayları oy toplama telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla ilişkin tetkikatını sıklaştırdı. pursaklar haber Bu pursaklar gundem kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde konkuracak adaylar kaygı konusu evet.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması derunin satın düzlük kişinin tapu pursaklar belediyesi fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi servisimize danışma etmeleri gerekmektedir.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan AK Fırka’nin Ankara kaza belediye rüesaını dün açıkladı. Tanıtım derintisında MHP’li beş belediye reis namzetı da görev aldı. pursaklar haber AK Kelepir, bulunan 14 belediye resi beyını yeniden namzet gösterdi.

Adreste Menzil detayı Apartmanın garajında üç ceset bulunmuş oldu! Ankara'da bir binanın garajında 3 gencin cesedi bulunmuş oldu ABB Meclisi'nde yüklülük! Mansur Yavaş’fecir AKP’li Meclis üyesine 'istifa' göndermeli cevap Ankara'da zelzele! Pursaklar Belediyesi’ne yeni reis seçildi AKP'li uray resi beyı neden görevinden istifa etti? İstifasıyla AKP'bile yer sarsıntısı etkisi yaratan belediye serı bapştu İstifasıyla AKP'bile sarsıntı etkisi yaratan belediye reisı mevzuştu AKP'li belediye başkanı görevinden istifa etti! Ankara'da patlama! üzüntülülar var Öğrenci yurdunda düşkün Muharrem İnce'ye Pursaklar'da muhabbet seli

Report this wiki page